Viltti

Lanka: Adlibris Chunky Wool (purppura) 13 vyyhtiä tai Knit at Home Chunky Wool 11 vyyhtiä (valkoinen)

Puikot: 25 – 35 mm pyöröpuikot

Luo 35-40 silmukkaa (riippuen, kuinka paksua lankasi on ja miten tiukasti/väljästi neulot). Neulo oikealla puolella oikeaa ja nurjalla nurjaa. Kun riittävä pituus, katkaise lanka ja päättele langanpäät pujottelemalla neuloksen sisään. Vyyhdin vaihtuessa ohenna ja kostuta hieman langanpäitä ja hiero langanpäät yhteen.

Tyyny

Lanka: Knit at Home Chunky Wool 3 vyyhtiä / tyyny

Puikot: 25 – 35 mm pyöröpuikot

Luo 14 silmukkaa. Neulo oikealla oikeaa ja nurjalla nurjaa. Kun olet neulonut n.40 krs (tai kunnes taitettuna on neliön mallinen), katkaise lanka ja päättele langanpäät pujottelemalla neuloksen sisään. Vyyhdin vaihtuessa ohenna ja kostuta hieman langanpäitä ja hiero langanpäät yhteen.

Lataa ohje pdf-muodossa